Gloria Excelsis Deo

JI often thing about how remarkable the sounds and music and song people can make. Not least when I hear something like these pieces. I have the whole piece on CD and I can hear it again, and again, it’s simply fantastic. Johan Sebastian Bach! Johan Sebastian Bach! By the way Gloria Excelsis Deo means:

Glory in the highest to God. And on earth peace

2 thoughts on “Gloria Excelsis Deo

 1. Det er uendeligt smukt og berolignende. Så idag på TV at Vatikankret i morgen udsender en plade med lignende musik, og den MÃ… jeg eje.
  Som du måske ved har jeg gået på Fransk-katolske skoler hele mit skoleliv, og for mig er det noget ganske almindeligt.
  I hele mit vokne arbejdsliv har jeg levet med tidsforskel, med resultat af akut tummelumskhed af mangel på søvn.
  En kollega rådede mig til at opsøge en speciel terapeut “Jeppe” som var hypnotisør. Jeg var mere end skeptisk.
  Behageligt placeret i en relaxstol blev jeg bragt tilbage i tiden. Han sagde: Hvilken periode i dit liv har du følt dig aller mest tryg, og i trance svarede jeg: Da jeg som 4-5 årig sad i kirken med min mor og mormor imellem mig og jeg studerede disse for et barn så uhyggelige kalkmalerier i loftet. Og kirkekoret bestående af nonner, præster osv. begyndte at synge “Ave Maria.” Jeg snorksov. Måske fordi den smukke musik fik mig til at føle mig tryg. Eller også kedede det mig??
  Så, sceancen virkede. Hypnitisøren havde fundet sovemidlet.
  At føle barndommens tryghed igen i en meget stresset og hektisk verden.
  Lenge leve I-Pod ‘en. Her kan man bringe tryghed og afslapning med sig overalt.
  Sov godt.
  K.H. Jane

Der er lukket for kommentarer.