Mandagstema – Uklart

img_8964opt.jpg
Morgen i april sidste år, hvor jeg er på vej i stalden. Dette er trætoppe lige overfor Galopbanen

Se, hvordan andre tolker det her.

0

10 thoughts on “Mandagstema – Uklart

  1. Hvor vældig hygsomt med alle de norske gæster! Velkommen til allesammen 😀 Ja jeg kan også godt lide det foto, og jeg kan huske, at jeg var i tvivl om, om det blev godt, men så skulle jeg jo igen huske på, at jeg nu er digital og bare kan skyde løs. Og blev det godt, og fangede stemningen ville det blive rigtig godt. Og det lykkedes. Dejligt at I også nyder det. Tak for alle jeres hilsener!

    0
  2. Superlekkert bilde..Det var hvertfall helt klart for meg..På vei til stallen…I looove:-)
    Nå må jeg i stallen og møkke..
    Fortsatt deilig dag fra Randi

    0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.