Mandagstema – Uklart

img_8964opt.jpg
Morgen i april sidste år, hvor jeg er på vej i stalden. Dette er trætoppe lige overfor Galopbanen

Se, hvordan andre tolker det her.

10 thoughts on “Mandagstema – Uklart

  1. Hei..
    Dette var et godt bilde på Uklart. Det så ut som det var brann oppe blant trærne jo! Men det er nok sola…! 🙂

  2. Hvor vældig hygsomt med alle de norske gæster! Velkommen til allesammen 😀 Ja jeg kan også godt lide det foto, og jeg kan huske, at jeg var i tvivl om, om det blev godt, men så skulle jeg jo igen huske på, at jeg nu er digital og bare kan skyde løs. Og blev det godt, og fangede stemningen ville det blive rigtig godt. Og det lykkedes. Dejligt at I også nyder det. Tak for alle jeres hilsener!

  3. Superlekkert bilde..Det var hvertfall helt klart for meg..På vei til stallen…I looove:-)
    Nå må jeg i stallen og møkke..
    Fortsatt deilig dag fra Randi

Der er lukket for kommentarer.