Nu inklusiv jockey!

Der har jo ligesom manglet noget i stalden de sidste måneder. Vores solstråle Cathrine er tilbage, og det er bare dejligt. Hun var så idag for første gang til hest på vores allesammen’s “Snegl”, som trods sin iver for at komme afsted, invilgede i en fotosession. Han er en af de der heste, der bare er helt fantastisk fotogene, så det er altid en fryd at fotograferer ham. Helt bortset fra at Cat jo også altid lyser op!

Jeg var heldig x2 idag. Først imorges, da jeg fik et lift fra stationen og senere på dagen fik jeg også et lift hjem. Nu er jeg godt nok helt mast, så jeg vil gå ind og slappe af.

4 thoughts on “Nu inklusiv jockey!

  1. Lene – Rigtig dejligt at se Cat igen! Og selvtak for lån af det dejlige Sneglebarn 🙂

    Suzanne – Han er en rigtig linselus, og jo mere opmærksomhed jo bedre 😉

  2. Se det er noget vi kan lide! En smuk snegl med sin jockey på 🙂 De er nu en fin ekvipage og ja det er skønt at have Cat hjemme.

    Og mange tak fordi du tog dig kærligt af sneglebarnet når jeg nu lå brak, rart at vide at han er i gode hænder 🙂

Der er lukket for kommentarer.