Attention Please

Og det fik han så! “Flyverens” lillebror!

0

2 thoughts on “Attention Please

  1. Han er Gudesmuk og ja han ligner “Flyveren”. Jeg ville ikke klage, hvis min mand, kom hjem med sådan en, det står helt fast. Det bliver spændende at se, hvordan det går ham. Også god weekend til dig.

  2. Oj, hvor er han dog smuk. Og som han ligner sin bror Fly Society, bare sådan en dejlig baby. Og fotogen ud over alle grænser.
    Flemming var til “Breeze Up” på Kempton nogle dage (Auktion over toåringer der er ca. ½ år længere fremme end vores herhjemme) og han havde fået strenge ordrer på ikke at komme hjem med “en sort general” som han har en vis hang til. MEEN– det “havde” været OK hvis det var en, der lignede ham her. Uh, så lækker. Og sikke aftegninger. Det mindre lækre er, at det er ham vi skal ud og møde:-) Nå, det skal nok gå. Det bli’r jo ikke i hoppeløbene i hvertfald.

    Rigtig god weekend til alle.

    Jane

Der er lukket for kommentarer.