Forfrossent forår

Jeg skal love for, det forår alle taler om er lige på hjørnet, lader vente på sig da! Her til morgen var det mere henefter en vintermorgen end noget som helst andet. Det var solrigt, flot men p…hamrende koldt! Så er det sagt. Alt glimtede hvidt og flot i solen, men jeg tog ikke fotos af det, for jeg tænker, at så var jeg nok blevet “slagtet” 😀

Dagen startede nu på bedste vis alligevel. Jeg skulle lige tage mig af Finish for en kort bemærkning. Da det var overstået gik jeg igang med opgaverne i prioriteret rækkefølge og “The Queen” stod først på sedlen. Det gik fint, bortset fra, at hun bestemt nok synes, at hun gerne ville have haft fred lidt længere. Men det gik fint og så gik dagen derudaf. Et par ture til banen blev det også til, vi havde gæster i form af et nyfødt lille pigebarn – Emma, som bare var sød. Men hvad kan hun blive andet med søde forældre. Alt i alt en dejlig dag, men jeg kan godt mærke, at jeg skulle have lyttet, da Lene mindede mig om, at passe på mig selv! Så kan jeg vel for hulen snart lære det el.? Fotos nedenfor, er det glimt vi fik af solen bortset fra lige om morgenen, da jeg ankom. Ellers var dagen kold og grå! Da jeg landede på adressen hjemme, begyndte solen at skinne flot, men det gik hurtigt over, hvorefter det blev snevejr!!!

En af turene på banen- Mille på Banditten og Cathrine på The Fudge. I midten Banditten

0

2 thoughts on “Forfrossent forår

 1. Jane – Nej jeg kan også godt lide naturbilleder, men eftersom så mange (mig incl.) er trættee af vinter, så tænkte jeg, at fotos af iskrystaller ikke lige var det 😉 Den rosa busk, er nu et træ, men du har ret, det er meget livsbekræftende og forårsagtigt. Det sjovt, du nævner solnedgangene, som mange er så vilde med. Både i det hele taget, men også mine. Grunden til, at jeg tager solnedgange, er at det er dem, jeg har mulighed for her. Husene mod øst gør, at jeg ikke kan få udbytte af solopgangene den vej. Men du har helt ret, sådan en solopgang i Californien, skal jeg jeg opleve en dag.

  Med hensyn til at have en god dag, så har du ret. Det er da også noge4t med, hvad man selv putter i den til dels. Men det glæder mig, at du bliver glad af at komme herind. Og tak for rosen til mine fotos, det glæder mig meget, for jeg elsker jo at tage dem. Og tak for dine søde hilsener, det er også rigtig hyggeligt.

  Håber, du har en dejlig weekend.

 2. Hej Deborah!
  Der er bestemt ingen grund til at “slagte dig” for dine naturbilleder. De er fantastiske. Og den rosafarvede busk forleden fik virkelig det posetive op i mig. (Også på tide). For første gang følte jeg at foråret er på vej.
  Det eneste jeg ikke er SPECIEL vild med er solnedgange. For mig står det for at endnu er en dag passeret af livets Korte/lange målebånd, på den anden side kommer én god dag aldrig dårligt tilbage.
  Og dog. En solnedgang i Californien med en mega “Strawberry Magarita”, guacemole og chips, og udsigt over Pacific Ocean, jamen så er man i himmerrige. I ca. en ½ time.
  SolOPGANGE elsker jeg. En ny dag, – forhåbentlig dejlig – især hvis man selv hjælper lidt til:-) er på vej med nye og spændende oplevelser. Og så hvis det ender med at være blevet en møjdag, så kan man jo gå ind på din hjemmeside og se alt det dejlige man desværre ikke selv fik oplevet.
  Jeg synes du er en UTROLIG god fotograf, så god at man mærmest har på fornemmelsen “at jeg var der altså også”.
  Tak for det. SKØNT.
  K.H. Jane

Der er lukket for kommentarer.