Selv jeg…

er træt af kulde, fugt og gråt i gråt nu. En ting er at jeg forsøger, at få det bedste ud af også den slags vejr, men nu gider jeg sådan set heller ikke fryse mere. Jeg vil varmes af solen, plante planter og blomster på altanen, gå tur med Finish, og i det hele taget have lysten til at være ude i større grad. Jeg kan godt lide at være ude, men lysten ligger på et meget lille sted i den her kulde. Øv for hulen, det er klamt og råkoldt. Vi er flere hvis radbrækkede gamle kroppe også har det meget bedre i sådan et vejr, så også den vej rundt ville det være godt. Nå, nok brok fra mig, men sol, sol kom venligst frem.

Men det bliver en hyggelig weekend. Jeg har været i Lyngby kort idag efter en føs’dagsgave, og imorgen skal jeg til føsdags brunch, og søndag skal jeg også til fødselsdag, men da er det en heste en af slagsen, men det bliver selskabet og hyggen ikke mindre af. Kan I nu have en rigtig god weekend!

7 thoughts on “Selv jeg…

 1. Catarina – UPS! 😉 Det må du undskylde, det er simpelthen ikke blevet rettet. Så kan du jo ikke vide det! Bliver straks gjort – SORRY!

 2. Catarina – Det var måske lunere, men jeg siger dig, at jeg var udendørs og når du står stille så var det bestemt ikke varmt. Og så iøvrigt tak for at gøre mig et år yngre, end jeg er 😉

  Suzanne – Støvregnen kan jeg godt relaterer til, og ja jeg vil helst sikkert prøve programmet.

  Randi – Ja det er da godt 🙂 Det er koldt nok her da. Det glæder mig, du nyder hestene og som du siger Fuldblodsheste, er noget helt for sig . Det er bestemt hestene for mig. Men bare heste i det hele taget, er da dejlige og det er jeg sikker på, at din også er.

 3. Hi..hi..det er jammen bra du ikke er her!!Såååå mye snø at du ikke vil tro det til tross for at vi bor på en halvøy utenfor Oslo..
  Det var deilig å se bilder av bar mark..
  Nøt synet av den/de fantastiske hestene…..og minnes da jeg hadde veddeløpshest for 40(!!)år siden..Det er noe spesielt med de fullblods..Selv har jeg en varmblods på 26 år..Frisk og sprek:-)
  Deilig helg til deg fra Randi

 4. Jeg synes det har været dejligt mildt i dag, eneste ulempe er den der støvregn, der kruser vores krøller – det er noget af det værste jeg ved…

  Jeg syne du skal hente prøveudgaven af artisteer – men pas på – man bliver bidt af det 😉

  God weekend også til dig.

 5. Det har da været hele 10° i dag, så koldt vil jeg ikke sige det har været i forhold til bare i går.

  Håber din unge 45 årige krop snart bliver helt varm. 🙂

Der er lukket for kommentarer.