Mærkelig dag med motion

Jeg skulle jo til fødselsdag. Brunch! Jeg sov dårligt i nat og vågnede klokken 5. Lå på sofaen og så fjernsyn og sov til jeg skulle op og gøre mig klar. Tog cyklen og drog afsted. Skulle ikke så langt – Skovshoved Kro. der var bare lige det ved det, at der var fuldstændig uddødt der, og der skete simpelthen ingenting. Havde jeg taget fejl af stedet ? Ringede selvfølgelig til min veninde, men hun svarede ikke. Tænkte at det så måtte være Taarbæk Kro og kørte derned. Der var nøjagtig lige så uddødt. Så ringede min veninde – det er imorgen!!! Men om ikke andet, så fik jeg en cykeltur, og det sker der jo ret beset ikke noget ved.

Jeg besluttede så at gøre noget andet idag, nu når dagen alligevel havde taget en kolbøtte, men mere om det senere. Lige nu sidder jeg bare og slapper af og ser fjernsyn. Kan stadig mærke, at sidste uge var for meget, så jo mere afslapning jo bedre lige nu. Har også en tanke i halsen igen, men det er et klart symptom på netop sidste uge.

Altså er det så imorgen jeg skal til brunch 😉