Fødselsdagsbrunch

Det var meget meget hyggeligt og ikke mindst var maden helt vildt lækker. Der var alt, hvad der skulle være og friskt og lækkert var det. Øl, vand, vin, Champagne, kaffe, te, ost, pølse, røreæg, bacon, pølser, fersk laks, bønnesalat, kartoffelsalat, tunsalat, hønsesalat (noget af det lækreste, jeg har smagt), pandekager med diverse tilbehør såsom sirup og syltetøj, chokoladecrossainter m.m.. Udover det lækreste brød. Hvis man gik sulten derfra, var det bestemt ikke deres skyld. Uhm det smagte og det var super at mødes med mennesker, jeg har ikke har set rigtigt, rigtig længe. Tak for en dejlig dag og godt selskab og lækker mad. Du kan se den fuldt beskrevne menu her.

Nu er jeg godt nok træt, og vil tage en eftermiddagslur.

Skovshoved Kro’s hjemmeside

5 thoughts on “Fødselsdagsbrunch

 1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Alt for høflig - Er det bare mig eller?

 2. Jane – Det var såmænd også meningen, at jeg skulle have været til Snegle fødselsdag. Helt sikkert, men jeg havde jo “jokket i spinaten” og byttet rundt på dagene, og jeg skulle således til fødselsdag på SKOVSHOVED KRO og ikke Taarbæk. Det var meget, meget lækkert og jeg kan klart anbefale det som en afveksling til Taarbæk.

  Det med vores væddemål. Tjah, det er jo kun dig selv du snyder med en rygrad som en regnorm. Som jeg har sagt til dig, så synes jeg, du skal læse bogen af Dr. Phil.

  Jeg glæder mig bestemt også til Staldrundgang. Det er altid sjovt, og du kan tro, det bliver travlt for hestefrisøren og fodterapeuten 😉

  Finish er dødnysgerrig, og har sikkert nydt alt det palaver, men han er altid glad for at se sin mor, og således forhåbentlig også imorgen. Tak for du savnede mig, det er jeg da glad for 🙂

 3. Hej!
  Vi savnede dig til Sneglens fødselsdag idag, der var bagt en KÆMPE kage
  med en snegl “malet på”i glasur. Desuden kanelsnegle.
  Jeg skulle være kreativ og “vægtvogter”, så foruden MASSER af gulerødder og Brogårdens 15 kg.s sæk med minthestebolcher, 20 æbler, guacemole af 5 avocados, chips og salsa, som skulle huskes før vi drog afsted.
  Medbringende kameraer, kikketer og tre -fire poser med ekstra guf opdagede jeg til festen at posen med æbler og guacemolen stadig stod og kølede sig udenfor døren for at vi ikke skulle glemme den.
  Så istedet for det “sunde” gik ((JEG)) i krig med 3 store stk. sneglekage + 1 kanelsnegl.
  Hvilken rygrad at ha’. Præcis som en regnorms.
  Familiens/venners bryllupper, barnedåb, sølvbryllup, runde fødselsdage m.m. bliver altid holdt på Taarbæk Kro, netop fordi man får “value for money” og kvaliteten ALTID er den samme.
  Og det fortsætter vi med, men JEG må jo se i øjnene, at man bare skal ta’ det man allerhelst vil ha’, og så ikke overfylde tallerkenen lige så meget.
  Det er mit MÃ…L i den nye galopsæson som skydes ind på søndag med den sædvanlige staldrundgang, hvor “Bechmann Stalden” i år får xxx opmærksom. Tror det bliver en travl uge for fodnussere, terapeuter og hestefrisører:-)
  Kender rigtig mange der glæder sig som små børn.
  Og FINISH stod idag og så interesseret ud da han overværede Føsda’en.
  Tror han glæder sig til at se sin “Mutti” igen. Helt sikkert at også HAN savnede hende.
  K.h. Jane

 4. Suzanne – Det er jo ikke, hvad man gør engang imellem. Man må godt synde lidt nogengange. Ja det gik ligesom bedre idag med at finde nogen mennesker dernede 😉

 5. Uhm… Lækkert… Vi hentede mad på McD efter rengøringen og det er nu også okay, så længe man ikke skal leve af det hver dag… Godt at du fandt ud af at fødselsdagen var i dag 😉

Der er lukket for kommentarer.