For 180 kr. oliven

Nej selvfølgelig ikke oliven til at spise, men Olivenstellet, jeg har talt om, jeg manglede. Forleden tickede en sms ind fra en sød og betænksom hesteveninde. “Jeg står nede i Søstrene Grene i Lyngby, og de har altså masser olivenstel”! Det var rigtig dejligt at vide, og når nu min dag gik i koks igår, så besluttede jeg at vende den positivt. Så jeg drog hjemover og smed cyklen, iførte mig min indkøbsvogn, og drog til Lyngby efter oliven. Ikke at jeg har ret mange penge p.t., men jeg tænkte, jeg i det mindste kunne købe jumbokopperne og lidt tallerkner. Og som sagt så gjort. Købte 3 jumbokopper, 6 middagstallerkner, et fad og 2 kaffekopper til den nette sum af 180 kr. Jeg kunne sagtens have købt mere, og det gør jeg også, når der kommer lidt flow i pengene igen. Der var en kande (jeg har noget med kander, og mangler vist ikke *host*) og en te-potte, udover nogen skåle, der gerne måtte finde vej hertil også. Men med tid kommer råd. Så nu behøver I ikke finde oliven mere. Så der var ikke noget, der var så skidt, så det ikke var godt for noget andet.

4 thoughts on “For 180 kr. oliven

  1. Hej, det her er måske et lidt vildt forsøg – men har du stadig stellet? Og sælger du det i så fald? Jeg er nemlig på jagt efter det her mange år efter :o)

    • Hej Maria
      Jeg har kun nogle få tallerkner, en lille skål, en tepotte og 2 jumbokopper, og nej det sælger jeg ikke. Jeg håber, du lykkkes med forehavendet, men det bliver nok svært.

  2. Kari – Det var jo også derfor, jeg var så ked af, at jeg havde mistet den ene af mine jumbokopper. Nu har jeg 4, så skulle jeg gerne kunne klare mig lidt. Jeg håber også, der er lidt af det, jeg gerne vil have næste gang. Det er nemlig sødt – og så til den pris.

  3. Nogen gange kan man være heldig. Jeg kommer ikke så tit hos Søstrene, men må sige, at når jeg er der, er det sjældent der er gengangere.
    Jeg håber, der stadig er de ting, du gerne vil have, næste gang du kommer forbi 🙂

Der er lukket for kommentarer.