Netdating update

Der var jo det med ham gutten, jeg skrev lidt sammen med. At han er sød og dejlig, det er jeg ret sikker på. Men desværre viste det sig, ved nærmere skriverier, at hans forestillinger omkring et forhold var HELT anderledes end mine. Han var af den opfattelse, at han skulle både blæse og have mel i munden. Det mener jeg så SLET ikke, og derfor skiltes vores veje med det, på den måde. Vi kan sagtens skrive lidt sammen og mødes til en kop kaffe, når han engang kommer til DK (det er han nemlig ikke p.t.), men længere var den historie så ikke. Så når jeg skriver, at jeg har fået en hilsen fra en dejlig mand, så er det ikke fordi, der er gang i noget, bare lige for at I er klar over, hvor jeg er henne.

0

6 thoughts on “Netdating update

 1. Suzanne – Ja det er lige præcis sådan han opfattede det. Det er bestemt ikke min mening med et forhold. Og nej det synes jeg jo heller ikke. Til gengæld var han jo så Gudskelov ærlig omkring det, og så kunne jeg jo få stoppet det, før det gik nogen steder. Og ja jeg vil tro, jeg kan gøre det meget bedre 🙂

 2. Det er altid en god idé at afstemme forventninger, særligt i begyndelsen… Blæse og have mel i munden, læser jeg dog som at han både ville date dig og andre og det synes jeg bestemt ikke er en positiv egenskab… Enten bil man et andet menneske 100% ellers mener jeg ikke at interessen er oprigtig…

  Og i så fald, kan du helt sikkert gøre det meget bedre med en anden 😉

 3. Jane – Jeg er skam ikke ked af det. Ville have været mere ked af, hvis det var blevet til noget under de forudsætninger. Det kommer, når det kommer. Og jeg kan skam sagtens se skoven for bar træer! 🙂

 4. På’en igen Deborah.
  Hvor én dør lukkes – åbnes en anden.
  Tror min idé med at bruge kameraet ikke alene på heste sikkert gi’r bonus.
  Nogen gange kan man ikke se skoven for bare træer:-)
  Sov godt.
  Jane

Der er lukket for kommentarer.