Mandagstema – Fritid

Når man som jeg er pensioneret, kan man vel dårligt tale om fritid. Men man kan tale om de aktiviteter, jeg bruger min tid på, som jo er fritid uanset. Det er vist ingen hemmelighed, hvad jeg bruger mine kræfter på. Mit hjem, Garbo, heste, stalden, Galopsport, venner og fotografering, og nedenstående repræsenterer det hele. Det var svært at vælge men her er de altså. Og du kan se de andres her.


Forest Thai Eleven på vej til start – han er iøvrigt på vej til Bechman stalden


Et af mange fotos af min udsigt


Susie og Alfie på vej hjem fra banen


Garbo på “sin pind”

2 thoughts on “Mandagstema – Fritid

  1. Hej Deborah!

    Tak for det kære billede af Thai, men vi skal ha’ en 100% garanti for, at han er “fit for fight” før han forlader Sverige. Han er i pension hos et meget dygtig træner ægtepar som samarbejder tæt med Helsingborg Hestehospital. Det er det samme par som fik Peas & Carrots på benene igen.

    Men Thai er glad og lykkelig for at være hos dette super dygtige trænerægtepar Rolf og Jessica, som faktisk kan træne ham til fuld løbskondition. Og Thai skal nok få al den tid han har behov for. Dét har han fortjent.
    Jane

Der er lukket for kommentarer.