Styling før staldrundgang


Finish First og jeg i sidste uge

Jeg har været flittig idag. Vi har jo staldrundgang på søndag og hestene skal se godt ud til der. Det har jeg så sørget for, at mange af dem ihvertfald gør. Resten bliver taget næste gang, jeg kommer derned. Jeg har været OBS på det løbende, og det gør at opgaven ikke er så stor nu. Nu skal de så bare strigles og pudses samme morgen.

Så jeg er godt og vel træt nu. Har siddet og faldet hen her i stolen, men dejligt at have fået gjort noget ved det idag. Også min yndling Finish First, har fået rettet hårpragten.

2 thoughts on “Styling før staldrundgang

  1. Suzanne – Ja det er nok noget af det samme. Har været “gået ud” som det berømte Julelys 2 gange her i stolen nu 😉 Hm, jeg har sendt en anmodming afsted til din MSN, men der må været gået noget galt så. Jeg smider lige min mailadresse der afsted til dig.

  2. Kan forestille mig at du er træt på samme måde, som jeg var i søndags, da vi havde vasket alt i lejligheden af… Og i så fald har du helt klart fortjent at slappe af.

    Synes iøvrigt ikke at jeg har set dig på min messenger, har jeg givet dig den forkerte mailadresse?

Der er lukket for kommentarer.