Luksusfælden og sparetips

Før jeg så Luksusfælden tænkte jeg, at jeg periodisk var dårlig til at det med at styre min økonomi. Der var også en overgang, hvor det kørte helt “i skoven”, men i forhold til de eksempler der, så har jeg vandret på dydens smalle vej i forhold – heldigvis. Jeg har aldrig været ved at skulle gå fra hus og hjem og have fogeden hængende over hovedet.

Men helt bortset fra det, så kan det da knibe for enhver at få det til at hænge sammen. Kunne du godt bruge nogen tips til at spare lidt og planlægge tingene bedre, så er der masser af gode tips på deres hjemmeside.

Flere sparetips:

Sparetips på Billigeting.dk

Sparetips på Onlinerabat.dk

Spareråd og andre tips på 24.dk

0

5 thoughts on “Luksusfælden og sparetips

 1. Tror de røg i spamfælden fordi der var et link. Var lige inde og hente dem ud 😛
  Ja man føler sig pludselig ret priviligeret! Men der skal nu også noget ubetænksomhed for at komme derud hvor mange af disse mennesker er!

 2. Anja – Selvtak, det var så lidt. Bare underligt med kommentarerne, men det kan være de røg i spam, for de er der nu?

  Ja, du skal passe på foden. Det er helt vildt som folk er “på r….” i Luksusfælden. Så sidder jeg og er så glad for, at jeg intet hus og den slags har mere 😉

 3. Hej Deborah,
  Tak for din mail med link, det var sødt af dig! Må vist også bare bide i det sure æble og tage det med ro noget tid endnu. Det er bare så svært når det ikke normalt gør ondt jeg går! Men har vist fået en lærestreg nu, og så må jeg jo “opføre” mig ordentligt og bevæge mig efter fodens præmisser! Hehe.
  Ser også luksusfælden ind imellem, skræmmende så meget rod nogle af dem har i deres økonomi. Så selvom man selv sidder lidt stramt i det er det jo ingenting i forhold til nogle af de eksempler de har med 🙂
  Kan du have en god dag 🙂

Der er lukket for kommentarer.