Nu er det da helt slut

Jeg har nævnt det før, hvor ELENDLIGE de nye værter på Godmorgen Danmark er, og at Cecilie Frøkjær, er den eneste tilbage, der er værd at se på. Nu kan de lige så godt lukke og slukke for programmet, som da absolut ingen appel har, når hun DESVÆRRE slutter. At jeg så et sted godt kan forstå hende, er noget helt andet, men det er et STORT og uerstatteligt tab for Godmorgen Danmark. Nej for min skyld, kan de lukke hele dynen 🙁

0

5 thoughts on “Nu er det da helt slut

  1. Frk. Bibo – Nej jeg så ikke idag, men jeg kan nok nå genudsendelsen nu her. Hun er SKØN, og jeg er så ked af, hun holder op. Ja hun kommer i andre usendelser, så Gudskelov skal vi ikke udnvære hende helt 🙂

  2. Jeg er hjemme med ondt i halsen idag og lå og så Go’ Morgen Danmark. Kors jeg grinede – så du det idag? Som hun skovlede lakridser ind!!! 😀
    Ja, det er en skam hun stopper, men hun ville da dukke op i anden sammenhæng – synes jeg at have læst et eller andet sted…

  3. Den slags pjat var der da ikke tid til, når man skulle på arbejde. Det var op – i gang – tænde for P3, fordi de hele tiden huskede én på, hvad klokken var i forhold til at komme ud af røret!

  4. Fr. Møller – Om de “har brug for” skal folk jo selvom, og det var såmænd rigtig hyggeligt på et tidspunkt, at starte dagen der – efter min mening, men ikke mere. Og ja vi andre kan se på andre tider, men jo ikke Morgen-TV, og det er ligesom det, vi taler om.

  5. Ja, luk endelig det lort. Der er ingen, der har brug for at se fjernsyn, inden de skal på arbejde. Og vi andre kan glane på alle andre tidspunkter jo.

Der er lukket for kommentarer.