Nu summer det…

De begynder at ligne noget nu på Klampenborg Galopbane. Der hamres, bankes, fældes træer, males, rives og fejes til den store forkromede Guldmedalje, for at blive klar til sæssonstart 18. april og ikke nok med det, der er livlig trafik nu, og alt summer i dejlig forventning om snarlig start, men først Staldrundgang på søndag. Idag var vejret helt utrolig flot, så jeg fik bevæget mig ned på selve banen og fik taget lidt summende indtryk.


Nicolaj Stott på ?


Malin Karlsson på Alfie og Eva Wermuth på Lunar Boss

4 thoughts on “Nu summer det…

  1. Cat – Tusind tak, jeg vil skam gerne rettes, hvis jeg skriver forkert. Jeg var faktisk også meget i tvivl, men da Hanne så sagde, hun havde set ham så tænkte jeg, at så var det rigtigt. Men vi sletter lige, og så finder vi nok ud af, hvad dyret hedder senere 😉 Tak!

    Malin – Tusind tak Malin. Jeg synes, nu du ser fin nok ud, men nu havde jeg jo travlt med at fotograferer 😉

  2. Haha usch hvad jeg ikke skulle vinde noget “stilpris” på det fotot.. :S Men de var fine i övrigt! 🙂

  3. Hej Deborah. Det er altså ikke Superman som Nicolai rider på. Det er vist en af de nye som Bent købte i England. Bare lige for ordens skyld 😉
    Hilsen Cat

  4. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Good Girl fra stald til bane

Der er lukket for kommentarer.