Solo, Zazoo og Cat


Cat og Juan’s dejlige Solo Uno


Cat og Zazoo v/Primatico – Kazoo på vej ind på banen – en rigtig smuk hest


Cat og Zazoo nyder udsigten til banen på vej tilbage

Da jeg havde været på Dyrehavegård, havde jeg egentlig ikke lyst til at køre hjem og så fandt jeg på at køre forbi banen og ned og se om Cathrine stadig var der. Der regnede jeg med, og det var hun ganske rigtig også. Jeg ville gerne se Solo – hendes egen hest, som bare er superdejlig, og som jeg ikke har set længe. Hun havde lige været ude, så jeg fik ikke set ham ude og på banen, men det er der jo råd for. Til gengæld gik jeg med hende ned til banen, da hun skulle ned og motionerer Zazoo lidt. Derfra ovensiddende fotos. Det var skønt vejr, og dybest set ved jeg jo ikke noget bedre end at være i en stald, kigge heste, nusse lidt og sludre med søde mennesker. Så den tid, der skulle være brugt på noget andet end heste, gik alligevel op i netop dem 😀

1 thought on “Solo, Zazoo og Cat

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Susanne og Some Sister

Der er lukket for kommentarer.