Visit på Dyrehavegård


En anden ex-galophest “Feuer-Babe” v/Feuerbach på folden


Folden hvor Lights gik, han er tydeligt midt i billedet

Jeg blev “tilfældigt” mindet om igår, at jeg har lovet Lights et besøg. Jeg var klar over, at hans ejer ikke ville være der, men jeg tænkte, at nu var vejret godt, så nu kunne jeg køre derop og se stedet om ikke andet. Og det er bestemt et dejligt sted, som det ses.

Den første jeg mødte, var Christel, som rider hos Bent Olsen. Hun har nemlig sin hest Feuer-Babe stående deroppe også, så vi fik en sludder. Så det var jo skønt ligefrem at mødes nogen man kender. Lights gik lang pokker i vold helt oppe i den anden ende af folden, så jeg betragtede dem på afstand, og vil så tage derop en anden dag, hvor hans ejer også er der. Som det var benyttede jeg lejligheden til at tage nogen dejlige solskinsbilleder. Jeg har prøvet at finde noget historisk om Dyrehavegård, men har ikke kunnet finde noget på nettet sådan rigtigt, så det må I have tilgode til en anden gang evt.

Det er egentlig typisk, jeg skulle bare ud, og have lidt luft og lave noget andet end stalden og så ender det i hest alligevel 😉 Men jeg hyggede mig, og det er vel det, der tæller.