Lørdagsmat – jeg gider altså ikke

Jeg var behørigt træt igår da jeg kom hjem. Det resulterede også i, at jeg faldt i søvn flere gange igår i den store stol. Dels bliver jeg jo meget let træt, og dels havde jeg jo været i stalden. Allerede der havde jeg besluttet, at nu var det nok med det hosteri. Jeg var simpelthen ved at hoste mig fuldstændig dårlig. Så et opkald til Dr. Jan og hostesaften var i hus.

Det var om at få hentet den så vel så hurtigt som vel muligt i håb om, at slå den hoste lidt ihjel så at sige. På vejen var jeg lige forbi stalden. Grunden til det var, at jeg havde bilen og da jeg tog derfra, havde jeg (sjovt nok 😉 ) fundet x-antal gulerødder i min lomme, og dem tænkte jeg, at jeg lige kunne køre ned og give min Finish. Det var han såmænd også glad for, og det gik jo hverken værre el. bedre, end at jeg hang der lidt og sludrede med Mille og senere Iben, som også kom forbi. Det er typisk mig, når jeg først er i en stald, så er jeg ikke til at drive ud igen.

Det er så også lykkedes meget godt. Hvad ikke lykkes særlig godt, er mig og mit forbistrede helbred. Igår begyndte jeg igen at få ondt i halsen og være småsløj. Ondt i halsen er sådan gået mere el. mindre i sig selv, men småsløj er sgu ikke. Jeg gider ikke, og jeg har slet ikke tid, for jeg skal til staldrundgang imorgen. Der har jeg det så også sådan, at det skal jeg altså bare, om jeg så har 40 i feber – så må jeg overleve og tage hjem igen. Jeg har så ikke feber, men sløj det er jeg altså. Så den hedder sofakartoffel idag, og det gør heller ikke spor, for vejret her er gråt og rimelig køligt. Indehygge er ikke det værste.

Et bad har jeg fået, så nu vil jeg gå ind og lægge mig, og lave en kop te mere. Så håber jeg, at jeg har det bedre imorgen… .fingers crossed please… God weekend til jer!

4 thoughts on “Lørdagsmat – jeg gider altså ikke

  1. Mette – Tusind tak!

    Anja – Også tusind tak til dig!

    Mille – Tak Mille! Frisk var jeg ikke, men det gik da, og jeg nød at vise min elskede røde frem. Desværre var han svedt op den fjolle.

    Ja du og den store ser fine ud synes jeg. God bedring med den Grå. Håber han snart er sig gamle selv igen.

  2. bliv nu frisk til i morgen.. ikk! Godt billede af den store, han bære sig jo fantastisk, så gør det (næsten) ikke noget, mor her ligner en 1. klasses spade. Ses i morgen

Der er lukket for kommentarer.