Typisk….


Royal Legend – en af flere heste, der blev vist frem idag

At solen kommer i samme sekund, jeg landede herhjemme. Nu har vi gået til Staldrundgang i stalden i strid kuling og stiv kulde hele morgenen – Argh! Det gik rigtig fint, hvis man ser bort fra kulden. Alle hestene var eksemplariske (på nær William, men man må ikke forvente mirakler 😉 ) og alt kørte rigtig fint.

Det vár koldt, men stadig skuffende, at nogen synes, de skulle gå SÃ… hurtigt. Vi gør et stort stykke arbejde med alle hestene, og så er det ærgerligt, at folk ikke lige viser lidt respekt for det. Det er også et Hestejerforeningsarrangement, og jeg kan undre mig over, at man ikke har lidt respekt for hinandens heste og viser lidt solidaritet. Men som ofte før, der kan skrives tykke bøger, om det jeg ikke forstår.

Jeg har også lidt billeder fra dagen idag, men det må vente. Helbredet er desværre ikke med mig. Jeg er stadig småsløj og ved sidste febertjek, havde jeg også feber – Suk! Så jeg skal vist op og lyttes på imorgen.

0

8 thoughts on “Typisk….

 1. Tusind tak for jeres kommentarer, og det er helt sikkert rart, at nogen sætter pris på vores arbejde, og dem er der da heldigvis også mange af. Majestic ville have været fin at vise frem, men han skal nok få sin tur 🙂

 2. Air Strike var utrolig fin. Flot arbejde Lene. Som jeg skrev til Hanne er det utroligt at den lille uldtot kunne forandre sig så meget i løbet af tre uger.
  Jeg var ved at tabe næse og mund, der er jo langt imellem man ser dem uden dækken.
  Jeg blev faktisk lidt chokeret da jeg så at hun skulle vises frem lige efter Sørens nok 2 flotteste heste, Flyveren og Lillebror. Alle 3 næsten sorte. Men hun/I klarede det
  fint, og der var da også nogle som kommenterede at hun så rigtig fin ud. Og “nuttet”.Men Majestic havde nok heller ikke været ueffen at vise frem:-)
  Jane

 3. Jeg vil godt lige medgi’ at det var rigtig ærgeligt at folk forsvandt inden de sidste heste var vist frem. Det jeg synes er lidt tarveligt ved at gå er, at de fleste faktisk var der indtil de “interessante” 3 års fra vores stald var vist frem. Det havde ikke krævet så meget at vente lidt længere, jeg tvivler på at man kunne blive mere kold på det korte stykke tid 😉

  Men det var rart at høre, at de ejere der blev var glade for det store arbejde vi havde gjort. NOGEN sendte tilmed en mail til træneren for at takke for at hesten var så fin 🙂

 4. Jane – Det er jeg helt klar over. Hvis du så, så var der netop en smiley også, fordi det mest var for sjov. Men du har ret, det er lidt træls med et stort stykke arbejde, som så ikke af alle bliver værdsat. Men sådan er det nok altid.

 5. Det ville bestemt også være at foretrække, men så skulle man samtidig også udskyde premieredagen.
  Formålet med stalrundgangen er jo at danne sig et indtryk af hestene i almindelighed og “derbykandidaterne” i særdeleshed.
  På fredag har KHEF en “diskussionsaften” hvor det netop er derbykandidaterne som skal diskuteres. En MEGET alvorlig, nervepirrende samt yderst populær aften hvor hesteejere med evt. gæster samles på Tårbæk Kro og traditionen tro først guffer sig igennem den kæmpestore Buffet med alt godt fra havet, ALT hvad man overhovedet kan forestille sig af lækkerier. Og til sidst det store oste – frugt og dessertbord. Kaffe og cognac.
  Og så begynder diskussionen som alle har glædet sig til i et helt år.
  Folk med treåringer har nerverne uden på fingrene i spænding over hvordan “deres hest ” bliver rated. Er det én der er betroet i Derby sammenhæng?? Det store spørgsmål. Og når den overhovedet at kvalificere sig, for når startlisten er officiel, så er der faktisk KUN plads til 16 heste i startboksen og det er ikke altid de bedste P.T., men dem som har vist noget som 2 åring og derved få et et flot handicap og derved har fået et godt forspring.
  Så det var sådan set bare en kort forklaring på HVORFOR at Staldrundgangen altid bliver holdt så tidligt.
  Men jeg kan godt forstå at man kan blive irriteret over dette sløseri.
  Jane

 6. Malene – Der er ikke noget med ham, andet end han altid skal spille smart og hoppe rundt, hvilket han også gjorde igår, både til staldrundgang og da jeg tidligere på dagen tog ham ind fra folden 😉

  Jane – Tjah, sådan går det jo desværre, at folk bliver gamle, og syge også desværre.

  Jeg synes, det er tarveligt, at gå når man lige har set sin egen hest. Både overfor de andre hesteejere, men sandelig også overfor næste træner og ikke mindst alle os i stalden som sammen med vores træner har gjort et kæmpearbejde, og netop forberedt os i uger før, for at alle heste skal se godt ud og være i orden. Dertil kommer indkøb, oprydning og at møde tidligt en søndag morgen for deres skyld og bruge meget af dagen også. Vi synes jo også det var koldt.

  Men nok om det, ihvertfald godt, at du og Flemming nød dagen. Jeg foreslår vi rygger den staldrundgang til et varmere tidspunkt 😉

 7. Hej Deborah!
  Det var en flot forestilling og jeg nød det hele i fulde drag.
  Desværre var mange klædt alt for let på, og oppe ved Olsen var der stiv kuling som gik igennen marv og ben. Hos os dejligt læ.
  Men jeg gi’r dig 100% ret i, at det ikke virker specielt socialt, at man ikke viser ALLE staldene med personale lidt mere respekt over for alt det arbejde som har ligget i dette arrangement, og som har stået på i uger.
  Nogle kom bare for at se deres egen 10′ del hest for så at smutte igen.
  Selvvalgt, selvfølgelig, men – respektløst. Der KAN jo også være en anden grund, frokost aftale, sygdom, alderdom m.m.
  Dét JEG synes er sjovt, er da at se hvordan DE ANDRES heste ser ud. Det er jo dem vi skal ud og slås med!!
  Det er jo ualmindeligt at man bare valser ind i andres stalde og spø’r: Nå, hvad har “I” så at skyde med?? Bortset fra journalisterne som jo BØR være opdaterede.
  Desværre “manglede” nogle gamle gengangere som har deltaget i mindst 40 år, ja fra langt før da det var H.U. som kørte arrangementet.
  Er de døde over vinteren, syge?? For netop de ca. 10 stk. jeg MANGLEDE, var personer, som ALTID ville være der hvis ikke de var himlet eller er meget syge. Influenzaen som snart har hærget længe HÃ…BER jeg er svaret. For jeg SAVNEDE dem.
  Dog var der masser af børn og babies, en god indikation for vores sport i fremtiden.
  “For de gamle som faldt – kom der ny overalt”.
  Vi kom i bus fra Galopbanen, den holdt et stykke oppe ad Klampenborgvej og Flemming og jeg(han var guide) var de sidste om bord.
  Under alle omstændighed: det var en dejlig dag trods kulden. TAK.
  K.h. Jane

 8. Nu bliver jeg jo nysgerrig … Hvad var der ved William? -Vi var der ikke på det tidspunkt, vi var desværre nød til at køre.
  En skam vejret var så trist idag, nu det har været forår hele ugen.

Der er lukket for kommentarer.