Snegl, struds el. hvad du synes

Ganske som sneglen holder jeg mig indenbords i disse dage. Energien er helt i bund, og helbredet driller “for en gangs skyld”. Dette kun til oplysning og ikke ment som anglen efter gode forslag til evt. ændringer, og handleplaner, for der er ingen. Mit helbred er bare dumt, og har altid været. Så selvom dit råd er velment, så orker jeg ikke, at skulle svare på det, for jeg har prøvet stort set alt, hvad der findes af gode råd, og det er spildt krudt. Hvorfor orker jeg heller ikke at forklare, men bare tro mig. Jeg har levet et helt liv med det. Det bliver det så ikke mindre træls af.

Jeg skal til lægen imorgen og lyttes på, så får vi se, om jeg som mistænkt har noget på lungerne, eller jeg bare stadig trækkes med forkølelse. Uanset, så er jeg lidt stille. Jeg kæmper for at bevare humøret og holde fast på points og alt det her. For jeg skal jo have de kilo af. Og nej jeg har skam ikke glemt at skrive om det, men bare holdt lidt igen, som jeg så gør generelt lige til jeg finder gnisten igen.

2 thoughts on “Snegl, struds el. hvad du synes

  1. Helle K. – Tusind tak. Idag går det bedre og ingen feber, men nu holder jeg mig hjemme i denne uge har jeg bestemt, så jeg bliver HELT frisk. Håber også du har det bedre?

Der er lukket for kommentarer.