Lille update efter lægebesøg


Cathrine og Lois Lane taget for næsten præcis et år siden 28. marts

Vejret er næsten lige så fint som på ovensiddende foto idag. Dog er det helt sikkert meget koldere idag, end der. Det stormer, og med en chillfaktor af rang, så føles det bidende, når man går ud. Det skulle jeg jo idag, fordi jeg skulle til lægen. Lois Lane er ikke i stalden længere, men jeg personligt tænker ofte på den dejlige hoppe og savner hende, og jeg tror også Cat savner hende. Da jeg så lige var på en tour baglæns fandt jeg fotoet, og synes, vi skulle se det idag.

Heldigvis har jeg ikke lungebetændelse, så jeg slap med skrækken. Har dog stadig ondt i systemet og feber har jeg også, ligesom jeg stadig hoster. Nu bliver jeg altså inde til jeg er helt frisk. Jeg savner dem i stalden, men der er ikke at gøre ved det. Jeg må blive frisk først. Det er lidt farligt, for der er gennemtræk i stalden og så er man varm og så er man kold, så risikoen for at rage mere til sig, er der klart, ligesom det sikkert også gør det sværere at komme af med noget.

Nu skal jeg skrive en seddel, for vi har aftalt at holde fars fødselsdag her på søndag med brunch. Så ikke mindst til det, skal jeg være frisk.

0