Idag er det….

dk-flag2.gif

Min fars fødselsdag. Jeg har inviteret ham på Stegt Flæsk og Persillesovs! Det glæder han sig til. Jeg er lidt slatten, men det skal ikke gå ud over min far, som selvfølgelig skal fejres lidt på dagen, selvom vi også fejre ham på søndag. Jeg skal rydde op og gøre lidt klar til iaften, et smut til lægen om lidt og så ellers slappe af. God dag til jer – vejret har far sørget for 😉

5 thoughts on “Idag er det….

 1. Birgitte – Tusind tak, vi havde en fin aften og Stegt Flæsk med persillesovs, smager altså godt. Far var i himlen 😀

  Anita – Tak for lykønskninger til og med far. Han har fået alle hilsener og var meget glad for dem. Vejret startede helt vildt flot her, men endte også her i regn og lign. Men altså lang tid efter, jeg skrev ovensiddende 😉

  Kari – Tusind tak, han havde en fin dag og aften.

  Catarina – Tusind tak skal du have. Og jo det sætter han skam pris på. Vejret skiftede også her, efter jeg skrev ovensiddende og det blev skam også regnvejr 🙂

 2. Stort tillykke med din far. Jeg håber at sætter pris på at du, trods sygdom, vælger at fejre ham hos dig. 🙂

  Ja helt flink har han altså ikke været, for her hænger tunge og våde regnskyer.

 3. Så har han godt nok været et skarn, for herovre regner og blæser det 😉

  Tillykke til og med ham 🙂

 4. Tillykke med din far – Håber I får en god aften. Stegt flæsk og persillesovs – mums :o)

  Knus
  Birgitte

Der er lukket for kommentarer.