Dette og hint


Udsigt fra Strandvejen igår

Sådan en status generelt, går på at jeg har en virusinfektion, som i modsætning til de fleste af den slags, kan behandles og jeg fik således en pillekur af lægen forleden. 4 piller dagligt. Jeg er sluppet for feberen nu, og har det nogenlunde. Så jeg tror, pillerne hjælper. Jeg prøver at hjælpe kroppen ved at tage det roligt. Det trænger den til kan jeg mærke. Så det bliver sådan lige nu, at det hele kører lidt på lavt blus, til jeg har det bedre.

Udover reel sygdom som sådan, kan jeg så fortælle at de hedeture, jeg ikke sådan helt synes jeg havde, dengang – dem har jeg så fået nu!!! Dem var helt ærligt gerne fri for, for dem er der ingen grin ved overhovedet skal jeg hilse og sige. Altså er jeg så nu “i overgang” ifølge min læge. Ikke særlig sexet el. rart på nogen måde, men det følger jo med alderen og at tro, at jeg med mit vanlige held, skulle slippe for bivirkninger i den anledening ville vist være naivt – og det er jeg så ikke mere. Kan I nu have en god weekend.