Miniput til salg

Forleden da jeg havde sat far af, skulle jeg lige se, hvad den her “pusling”= Fiat 500 fra 1971 kostede. Det var både far og jeg, der var nysgerrige, for sød det er den altså. Hvis du er interesseret står nummeret der og den koster altså 44.000, – kr. og skal synes i år.

Det er meget brugt, at folk stiller deres biler til salg på Strandvejen lige før den går over og bliver til Kystvejen. En praksis som har været meget kritiseret, men indtil videre fortsætter den altså, omend i lidt mindre omfang end en overgang.

2 thoughts on “Miniput til salg

  1. Marianne – Den ér sød, men jeg er bange for den koster knapper i vedligeholdelse. Biler fra dengang og da især Fiat, er kendt for at ruste for et godt ord. Så jeg tror hellere, jeg ville eje en ny Fiat Panda – en lille smart sag, der kører 22 km literen.

Der er lukket for kommentarer.