Ren råhygge

Var det idag efter Metro. Vattæppet op om ørerne og efter en god lur, så kom Garbo og placerede sig ovenpå mig (læg mærke til, at hun lægger poten på min hånd), og så så vi ellers Dr. Phil, som vi havde optaget på den nye digitale boks – jeg skal hilse og sige, at den er vi RIGTIG glade for 😉

6 thoughts on “Ren råhygge

 1. Jane – Jeg synes sørme det var flot! Kvindelig intuition er en sjov størrelse og en man bestemt skal lytte efter. Så kan de lære det – herrene! Ja du skulle have sat “en tusse”, men sådan er det jo let at være bagklog. Og stadig vandt du jo en pæn sjat. De sjoveste ved det var da, at du tog r…. på de tilstedeværende herrer 😉 Jeg har skam billeder af Finish, og her på min computer, er han på mit skrivebord, så jeg har rig mulighed for at studerer ham den vej rundt. Men det er altså ikke det samme 🙁

 2. Du kan tro at jeg ved hvordan du har det. Men du har jo også¨haft travlt med at lave SUPER lækker mad til i morgen, og det gode ved det er jo at der ikke er stiv kuling og blæst i din lejlighed.
  Du må ha’ dig en poster af Finish som du kan se på og forestille dig at du går og taler med. Ligesom det jeg har af Royalen som Jeppe har malet.
  Jeg “snakker”med hende hele dagen når jeg er hjemme.
  Idag så vi World Cup dagen fra Nad Al Sheba i Dubai, og selve Cup’en – var det aller sidste løb på den bane i det hele taget.
  Huset var pænt fyldt med herrer fra kl. 13, og da trak jeg mig pænt tilbage.
  Kendte jo ikke hestene og var REVNENDE ligeglad med hvem der vandt.
  20 minutter før selve løbet var der visning fra paddocken hvor det ene vidunder efter hinanden viste sig. Efter at ha’ studeret dem i ca. 5 minutter sagde jeg til gemalen. Sæt lige en 100 las på nr. 7 “Well Armed”.
  Der blev en råben og skrigen om hvor let det var at miste penge på en KAMEL – i det selskab – men jeg syntes den lignede Majestic på en prik og var sikker i min sag. Og hvem førte fra start til mål og vandt med stive 14 længder, – joh, såmænd Well Armed. Der sad så nogle meget slukørede herrer. En sagde: Hun kom, så og sejrede. 11 gange pengene.
  Og mig som næsten aldrig spiller. Og HVIS – kun på BODYLANGUAGE.
  Så en god dag. Skulle bare ha’ sat en tusse i stedet:-)
  I den nye sæson vil jeg meget oftere i paddocken, for det er jo dér jeg får mine indputs.
  God fest i morgen.
  Knus, Jane

 3. Jane – Du kan se Dr. Phil kl. 11.25, så det er i arbejdstiden, så du må have gang i videoen. God fornøjelse. Jeg skal nok lade være at gå for hurtigt igang igen, jeg er kørt flad, så jeg må tage min tid, men jeg savner ham den røde 🙁 Knus

 4. Tak Deborah!
  Så vil jeg prøve at finde ud af om det er i arbejdstiden eller ej. Heldigvis arbejder jeg kun 3 dage den ene uge og to dage den næste. Ca. 20 timer.
  For jeg er “stone sure” at jeg ikke får min gemal til at se den slags, hvis Philip ikke lige er uddannet på DTU eller noget sammenligneligt.
  Men – HA – vi har jo en videooptager som jeg nu har lært at betjene, (6 forskellige fjernkontroller som skal stå præcis på dit og dat i forhold til fjernsyn, 2 forskellige paraboler, en gammeldags video til bånd og en der skulle samle det hele, men altid snyder en:-)
  Så dén klarer vi(jeg) og vil se Philip helt alene. Så blir der ingen hån.
  Tak for oplysningerne. Pas nu godt på digselv. Man er sig selv nærmest og bliver aldrig takket for at komme for hurtigt igang igen, medmindre der kun er én i butikken.
  Knus fra Jane

 5. Hej Jane – Ja han hedder Philip Mcgraw og du kan se ham på TV3. Og ja det var ham, du skal læse en bog af, der hedder “Aldrig mere Vægtproblemer”, som jeg også har nævnt før. Jeg håber, du får glæde af at læse den og se Dr. Phil, som iøvrigt har skrevet mange andre gode og nyttige bøger. Jeg har også en der hedder “Life Strategies”, som er hans første. Du kan se alle hans bøger her. Også rigtig god weekend til dig. KH Deborah

 6. Hej!
  Nu har du nævt Dr. Phil så mange gange, at jeg er ved at være nysgerrig i den fyr. Hedder han Philip eller er han Dr. Philosof??
  Hvilken kanal kan man se ham på?? Var det ham jeg skulle læse en bog om slankekure med??
  God weekend.

  K.h. Jane

Der er lukket for kommentarer.