Dagens resultater

Med mange pauser indlagt i dagens program lykkedes det til sidst. Tomattærten med basilikum er lavet og skal bare lunes og pyntes og kartoflerne til Kartoffelsalaten er kogt, pillet og skåret i tern, lige klar til at blande i dressingen. Derudover er der støvsuget og ryddet helt op, så her er “blæst” til gæsterne kommer. Imorgen skal der steges og brases og jeg skal en tur til bageren. Jo jeg “burde” have bagt selv, men man må kende sin begrænsning, og jeg er altså ikke på toppen – sådan er det. Og noget har jeg da frembragt. God lørdag, NU vil jeg slappe HELT af.

3 thoughts on “Dagens resultater

  1. Det er meget lækkert, men ikke just slankemad. Dvs. Tærten kan sagtens være det, hvis man laver med en “beregnet” (fra WW og moderere på osten). Vi hyggede os bestemt, som det kan læses senere 🙂

Der er lukket for kommentarer.