Fødselsdagsbrunch med familien

Imorges skulle jeg jo tidligt op, for jeg skulle gøre klar til brunch kl. 11.00 her på adressen. Fint nok – og jeg vågnede endda før vækuret, så jeg havde jo herregod tid?! – Indtil moster her opdagede det med sommertid og så var jeg pludselig en time bagud i hele min planlægning! Suk! Nå, et lynbad og ned til bageren og hente 2 lækre franskbrød, hvoraf det ene var et valnøddebrød og så “et par” frøsnappere.

Så hjem og forberede det hele. Med en tændt ovn og stress, og mine “skønne” hedeture, kan I sikkert forestille jer, at jeg ikke var “til pænt brug” en overgang. Men jeg nåede det da. Jeg var som altid “bange” for, at der ikke skulle være nok og havde faktisk beordret far i byen efter laks. Det kunne han ikke opdrive sagde han (jeg mistænker, at han ikke kiggede, men pyt). Faktum var, at vi blev mætte, og havde en hyggelig eftermiddag. De smukke roser fik jeg af min søster.

Der var faktisk masser af mad i overskud. Ca. en halv tærte (er smidt i fryseren), meget kartoffelsalat, som jeg elsker og nok skal få spist (omend jeg langt fra “har godt af” det lige p.t., men sådan er det). To af de oste, jeg har købt, er slet ikke rørt. Til gengæld spiste de godt af bacon, æg og pølser (Langelænder brunchpølser). Othellolagkagen fik da også ben og gå på, og så fik far og de andre resten med hjem. Tilbage sidder jeg med, masser af øl, vin, sodavand og slik – pyh! Og spørg om jeg er træt, så nu vil jeg forlade jer. Far synes, det var alletiders, og det er jeg glad for.

5 thoughts on “Fødselsdagsbrunch med familien

 1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Dagen derpå

 2. Mette – Tærten er et stort hit her, og min søster roste den også for sit smukke udseende og smag. Prøv den endelig og husk lige og fortæl, hvad du synes 🙂

  Esther – Som nævnt før, så er den kartoffelsalat uden tvivl verdens bedste. Folk der har ledt efter smagen af “den rigtige” kartoffelsalat, har meldt at i den, har de fundet den. Så prøv den endelig.

  Jane – Jeg skal lige sige, at lagkagen altså er fra bageren. Det kan jeg se, ikke fremgår helt tydeligt, men den er fra Taffelbay på Strandvejen. Den heldige var min far, som havde fødselsdag i torsdags. Godt din mor er okay og kan glæde sig til Påskefrokost.

 3. Uhh – hvor det ser GUF ud. Og den kage!!!! Himmelsk.
  Hvem var dog den heldige:-)
  Tænker lige på noget andet tror jeg. For your info: Min føsda’ er altså 7. november:-) Før i tiden lavede min mor altid Othello lagkage til min fødselsdag, men nu hvor hun er 88 år er den begyndt at svipse. Det var lige før hun himlede i tirsdags, men kommer heldigvis hjem fra Gentofte i morgen. Hun snakkede her til aften om den store Påske frokost med Kylle kylle påskebryg og snaps, hjemmelavede sild og alle bordets glæder.
  Så jeg tror heldigvis at hun slap med en advarsel denne gang. Føj for en uge.

  Knus
  Jane

Der er lukket for kommentarer.