Blogspot/blogger blogs IGEN – Er det med vilje?

Nu løb jeg på den igen! Ikke at kunne lægge en kommentar hos en Blogspot blog! I dette tilfælde Foto-Tove, hvor jeg så gerne ville have rost hendes fortolkning af mandagstema. Hun har ingen synlig email, så jeg kan ikke skrive og spørge hende, om hun med vilje udelukker alle os, der er uafhængige. Hun tager flotte billeder og ser ud til at skrive hyggeligt (første besøge d.d.), men jeg har ikke lyst til at følge en blog, hvor jeg ikke kan lægge kommentarer, skulle jeg få lysten, som jeg så fik idag. Øv!.

Vi har haft problemet oppe og vende før, og det kan være uvidenhed, som det var med en anden blog, hvor jeg skrev mail og gjorde opmærksom. Søde blogspot/blogger bloggere, vær lige sød og vær OBS på jeres indstillinger, og ér det med vilje, at I kun vil have “dem fra folden” til at kommenterer, var det rart om I måske skrev det et sted.

2 thoughts on “Blogspot/blogger blogs IGEN – Er det med vilje?

  1. Holme – Nej det gider jeg heller ikke. Det er det samme på TV2 blogs. Der havde jeg så oprettet mig for noget andet, så jeg kan kommenterer derinde, men gør kun hos en veninde, jeg har. For princippet er mig imod.

Der er lukket for kommentarer.