Dagen derpå

Jeg har altid svært ved at falde til ro ovenpå sådan en komsammen. Hvorfor ved jeg ikke. Men igår havde jeg ihvertfald som så ofte før. Jeg endte på sofaen, og lå og så nogen udsendelser, jeg havde optaget. Mere om det senere. Så det blev en lang og urolig nat. Til sidst måtte jeg tage en pille, så jeg fik sovet noget og da den gjorde sin virkning fik jeg mig endelig slæbt i seng. Og jeg har da også sovet sådan godt efter det, men vist ikke helt nok. Skidt pyt, jeg må tage en lur senere – måske! Det synes jeg ikke, jeg er ret god til. Måske bare gå tidligt i seng. For imorgen skal min far og jeg i Metro igen. Hvorfor det fortæller jeg også mere om senere. Og så skal jeg kigge på hans computer. Og med det skal jeg have TDC i tale, så jeg får brug for kræfter og tålmodighed imorgen.

Det er hundetåget her. Jeg var oppe midt i nat og kiggede ud, og fik et helt chock ovenpå den fine klare dag var det helt tåget og regnfuldt udenfor. Det så flot ud i gadelampernes lys, men….

Idag SKAL jeg to ting. Jeg skal nu, når jeg har slugt det sidste kaffe pakke min Påskeglade pakke ind og ned og sende den. Og så har jeg lige en opgave mere – kan du gætte det – opvask! 🙁 God mandag til jer for nu.