Mandagstema – Ovenfra

Ugens Mandagstema hedder “ovenfra” og det kan jo ikke være andet end min fantastiske udsigt. Eller jeg synes, den er fantastisk, og således godt nok. Den er foreviget i rigt mål efterhånden, men det er sjovt at se, hvor forskellig det kan se ud. Disse tre eksempler er alle taget i april 2007.

10 thoughts on “Mandagstema – Ovenfra

  1. The single girl – Tusind tak. Ja det er dejligt med vue udover hele byen. Tak for rosen til mine billeder 🙂

    Miriam – Tusind tak, jeg kan også godt selv lide det foto.

  2. Catarina – Nej jeg elsker min udsigt, det er sikkert og vist, og tak for roserne til fotos.

    Det er sørme godt, jeg har dig til at holde styr i min alder og tider – tusind tak – jeg skal rette 😀

  3. Sikke dejlige fotos. Din udsigt fejler bestemt ikke noget. 🙂

    PS Dit ur på bloggen er på vintertid. 🙂

Der er lukket for kommentarer.