Netdatingfrustrationer

 • Enten er de så unge, at de vil have børn eller gamle nok og vil alligevel
 • Smukke og dejlige og på alle måder perfekte, men overbroderet i “tegneserier”, så det der skulle være så godt, ikke kan ses
 • Er ovenstående ikke tilfældet, og ALT iøvrigt “på papiret” lyder perfekt, så kan jeg være sikker på, de bor i Jylland
 • Måske jeg bare skulle give op….

  13 thoughts on “Netdatingfrustrationer

  1. Jane – Det kommer, hvis det skal og er ikke et problem som sådan overhovedet! Som sagt, vil jeg hellere være alene og have det godt, end at være sammen med den forkerte. Så jeg tror, du gør det til et større problem, end det er. Men tak for gode tanker – det er altid rart.

  2. Men i et forhold må man også give sig lidt en gang imellem 🙂 Hårde kompromiløse holdninger gør det svært at få eller fastholde en parforhold, og hvad nu hvis den perfekte mand har et dejligt sted i Jylland?
   Jeg elsker at flytte, hvis det indebærer nye muligheder.

  3. Trusru – Det kan det da, og måske jeg også kunne trives i Jylland, HVIS jeg valgte at flytte, men jeg har taget den helt bevidste beslutning, at jeg ikke flytter mere. Dels fordi jeg er lykkelig for at være her tilbage, og fordi jeg har fået jordens bedste lejlighed, som jeg under ingen omstændigheder vil opgive. Så hvis det skal fungerer, skal det være for ham 😉

  4. Holme – Jeg giver ikke op, men jeg skal ALDRIG mere flytte. Hvis jeg finder en, så må han flytte til mig, hvis nogen flytter. Sådan er det 😉 Men du har ret, der er dejligt i Jylland! 🙂

  5. Det kan godt fungere med geografien, er selv flyttet fra sjælland til fyn af samme årsag. 🙂 Er kærligheden der, så finder I nok vej til hinanden. 🙂

  6. Jamen nej, du skal da ikke gi’ op 🙂 I øvrigt er Jylland et dejligt land, der ville du hurtigt falde til. Og tænk på al den plads man kan få for samme pris som en lille lejlighed i Nordsjælland.

  7. Catarina, Leif og Belle – Det ligger skam slet ikke til mig, at give op! Meget langt fra endda, og det er slet ikke faldet mig ind. Det var bare lige lidt frustration, jeg havde lyst til at lukke ud. At kalde det let, ville ihvertfald være løgn, that’s for sure.

   Tina – Jeg er faktisk ikke superaktiv, og sker der noget, er det godt, og gør der ikke – “so be it”. Men derfor faldt disse ting mig nu alligevel for brystet idag. Det sker, når det skal ske, derom er vi helt enige.

  8. Du skal da ikke give op. Aldrig. 🙂

   For øvrigt fik jeg min Jyde til at flytte til Fyn, så intet er umuligt. 🙂

  Der er lukket for kommentarer.