Fødselsdag på forskud

Min søde far, har givet mig fødselsdagsgave på forskud – de fine møbler til min altan. Dem (eller noget lign.) har jeg ønsket mig lige siden, jeg flyttede ind. De hedder “Livorno” og er fra Metro, hvis nogen skulle få lyst til nogen mangen til. Er de ikke fine? Nu mangler jeg bare, at få fejet og ordnet derude og nogen varmere temperaturer og blomster.

Helbredet leger bestemt ikke fødselsdag på nogen måde. Jeg har et igangværende “astmaanfald” el. noget, og har ondt og er sløj, helt bortset fra, at jeg nu åbenbart skal have et forkølelsessår på læben!!!! Kroppen er i bund, og jeg aner ikke hvorfor, men retter jo ind til højre. Om jeg er træt af det? Don’t even ask!!!! Jeg glæder mig over de nye møbler, mens jeg bider mig i tungen for ikke at bande over resten, samtidig med, at jeg har en hedetur. Jo her går det godt 🙁

Jeg tror bare, jeg går ind på sofaen, og tager en pille og smider mig. Måske jeg ser mine 2 nye film, jeg også fik af far idag “Mumien” og “Mumien vender tilbage” – dem har jeg nemlig også ønsket mig længe, og dem nappede jeg med, da vi var i Elgiganten for at få patroner til min printer 🙂 – Jo jeg er blevet forkælet idag! 😉

4 thoughts on “Fødselsdag på forskud

 1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Altanmøbler - en smutter

 2. Jonna – Jeg nemlig heldig med en far, der forkæler mig. Filmene kender jeg, og synes de er herlige. Sådan Indiana-Jones-agtige 🙂

  Jane – Tak skal du have. Ja, det kan sagtens være sol og stress, der udløser forkølelsessår, men det er irriterende uanset. Det med Finish og mintbolsjer, kunne jeg sagtens have fortalt dig. Han er vildt kræsen. Det er først her nyeligt, han har lært at spise æble!!! 😀 Men tak for, at du tænker på ham. Savner ham!

 3. Tillykke med havemøblerne. De er rigtig flotte. Hvornår har du så fødselsdag?? Du sku’ jo gerne se at blive rask inden.
  Jeg har også lige haft sådan et herpesudbrud på læben, tror det kom efter én gang 6 minutter i et solarie. Det var min første visit, men jeg var ved at kaste op over at se mit grøn-blege ansigt, så jeg vovede forsøget.
  Dette var så “straffen”. På apoteket har de selvklæbende plastre som dækker såret og får det til at hele bedre. Sikkert med noget Zovir i. Det hjalp ganske godt og tog den brændende fornemmelse, samt at jeg holdt fingrene væk fra såret. Det er ÆV at få sådan et virus i kroppen, for man slipper aldrig af med det, og hos mig har det med at melde sin ankomst i stedet for at blive forkølet eller hvis jeg bli’r stresset. Eller skal til noget meget vigtigt.
  God bedring til dig.(Skal hilse fra Finish. Han fik gulerødder, men hestebon-bons med mintsmag – føj dog, UD:-))
  Knus
  Jane

 4. De er rigtig pæne og snart er det så varmt at du kan bruge dem.Du er heldig at ha en far der forkæler dig, mon ikke filmene er gode.

Der er lukket for kommentarer.