På fersk gerning

Naboen har to fantastisk smukke Norske Skovkatte. Den ene var “på rov” i min underbo’s fuglebad – efter vand altså, og jeg greb kameraet. I kan næste alene på dette foto se, hvor smuk en kat, det er. Det er også de to, der følger med deres far til bageren og venter udenfor, og følges med ham hjem igen 😀 Og en af dem, som åbenbart var væk lige længe nok en morgen, hvor jeg kunne høre ulykkelig kalden fra ejeren, og jeg bad i mit stille sind, at den kom hjem igen. Det gjorde den Gudskelov.

10 thoughts on “På fersk gerning

 1. Tine – Nej det har du da ret i. Men det kræver jo hele forklaringen, at forstå din udtalelse. Der er nogen, der er utroligt fordomsfulde og direkte ondskabsfulde. Det kunne jo også være, din bror senere bevæger sig i systemet, og enten får et job, el. en pension og selv får mulighed for at betale. Men sødt af dig og din kæreste at hjælpe ham.

 2. Jeg ved at min storebrors hjerte banker for alle dyr, og hvis han havde muligheden for det, havde han en mindre zoologisk have i sit hjem.

  Hans udtalelse skyldes ene og alene, at andre mener, at han som kontanthjælpsmodtager ikke har råd til at have et kæledyr, for har han det, er hans kontanthjælp for høj – nu er der jo ikke nogen som påstår, at hvis en kontanthjælpsmodtager drikker, ryger eller bruge narko, at vedkommende så får for meget i kontanthjælp. På den anden side, så er det mere eller mindre min Skat og mig, som betaler alt kattemad, kattegrus med mere, som min brors kat skal bruge, hvilket vi også heller ende gerne vil gøre med hans næste kat.

  Jeg kunne høre på ham igen i går, hvor han fortalte mig, at en af han venner havde været på besøg med en ny lille hundehvalp, at han var helt syg for at få lov til at beholde denne hvalp, der havde været på besøg, for den var så så, dejlig med mere. Sådant ville han vil ikke havde det, hvis han ikke var interesseret i at have kæledyr?

 3. Tine – Du skal ihvertfald være sikker på, at han vitterligt gerne vil have den. Hvis han klart siger, at det vil han ikke, synes, jeg du skal respekterer det. Han er trods alt voksen. I det hele taget, skal man (efter min ringe mening) aldrig give dyr i gave uden at være helt, helt sikker på reaktion ved modtagelse og at vedkommende gerne vil påtage sig forpligtelsen.

 4. At give min storebror en ny kat, når hans nuværende kat dør, ville ikke være synd for dyret, for han vil elske og forkælde den dagen lang.

  Han ville jo som sådant helle ikke have denne kat, men da den ellers skulle have været aflivet, så tog han den – jeg havde godt nok lovet ham, at jeg gerne ville overtage, når vi kom hjem om aften den sammen dag, som han havde hentet den om formiddagen, men på det tidspunkt ville han ikke af med sin lille Sweetheart og så fik han selvfølgeliglov til at beholde den. 🙂

  Han udtalelse hænger mere sammen med, at andre har ondt i det – som vi normalt sidder på – over at han er så glad for sin kat, de kan ikke se, hvor meget kærlighed med mere den kat giver ham.

 5. Tine – For gammel…. det er vel et spørgemål om overskud og lyst, og hvis han ikke har lyst, uanset grund, så skal han ikke. Det vil da være synd for dyret.

 6. Nej, det vidste jeg desværre ikke. 🙁

  Jeg troede, at det var fordi, du måske synes, du var blevet for gammel til at tage et nyt dyr til dig. Det er den undskyldning min storebror bruger, men den holder altså ikke i hans tilfælde.

 7. Tine – Du har så ikke læst med tidligere, hvor jeg har fortalt, at jeg har Katteallergi. Ingen elsker dyr mere end jeg, men det påvirker mit helbred meget! Derfor!

 8. Man skal aldrig sige aldrig og hvorfor skulle du ikke have en ny kat den dag, hvor du desværre ikke længere har din elskede Garbo mere ?

  Min storebror påstår også, at når Sweetheart – hans kat – død så skal han ikke have kæledyr mere. Det er vi nu to om at bestemme, for jeg har sat mig for, at jeg allerede samme sag, hvis det er muligt vil stille hos ham med en ny lille kattekilling og jeg kender ham så godt, at efter kun nogle ganske få minutter så er han solgt til stanglakrids og så får jeg ikke lov til at tage kattekillingen med mig, når jeg går.

  Dyr kan ikke erstatte mennesker og dog vil jeg alligevel påstå at et dyr kan give en lige så meget kærlighed som et menneske kan og ser jeg på min bror før og efter Sweetheart kom ind i hans liv, så kan jeg se, at han er meget gladere og har det helbredsmæssige meget bedre i dag, end han havde det før.

 9. Tine – Hvis jeg skulle have kat igen (når jeg ikke har Garbo mere) – hvad jeg ikke skal, var det et godt bud. Helt vildt smukke. Så må jeg nyde naboens, og det gør jeg også, og min Garbo selvfølgelig.

Der er lukket for kommentarer.