Forbedringer med frokost

Jeg tror endelig, det begynder at gå den rigtige vej. Jeg er ikke helt frisk, og har en snert af smerter og er meget træt. Men feberen er næsten væk også, og jeg føler mig en anelse bedre. Så lad os håbe, det fortsætter den retning.

Frokost var en yndligsmad hos mig – Knækbrød med Sagaost og skiver af rød pære (alm. pære duer også). Det er guf for Guder, men koster på Pointsregnskabet sådan noget Sagaost, og ost i det hele taget. Ovenstående kostede 4 points, og var alle værd. Uhm!

Jeg er vanvittig træt. Af hvad aner jeg ikke, men faktum er, at det er jeg altså. Så nu vil jeg tage et bad og så en lur. Så har jeg det formentlig endnu bedre, når jeg vågner. Det kan dræne mig humørmæssigt helt fuldstændig, når helbredet driller som det har gjort nu her, men synes jeg aner et glimt af mig selv nu her. Prøver at holde fast også for pointstællingens skyld, for jeg har jo et mål, jeg skal nå. Min kære veninde på Falster er også på vægttab, og har nu rundet de 10 kilo, og jeg har truet med, at komme efter hende. Så fuld skrue nu! 🙂