Tillykke Cathrine!


Cat på Good Girl

Vores solskinspige og dygtige jockey Cathrine Weilby har fødselsdag idag. Hun bliver 28! Stort tillykke til Cat! Jeg havde håbet på og planlagt, at jeg skulle ned og fejre hende idag, men helbredet vil ikke, som jeg – desværre. Men det skal ikke forhindre en varm hilsen til Cat her. Det skulle være solskin, men jeg håber, det bliver en god dag alligevel.

0

1 thought on “Tillykke Cathrine!

 1. Tillykke Cathrine!
  Havde jeg dog bare vidst at du havde fødselsdag, var jeg også dukket op for at fejre dig her den 1. april.

  Hørte i korridorerne at du også stiller op i forhindringsløb på første galopdag- vist nok i samme løb som Michael Kofoed som sidder på favoritten “April Fool”:-)

  Ha’ en forsat dejlig dag.
  Måske Chileflyet har en lille fødselsdagsgave med til dig, så ville dagen da være helt reddet.
  http://www.youtube.com/watch?v=Y9bW1wTqUeM&feature=related
  Cruella og Jane

Der er lukket for kommentarer.