Bare til oplysning

Du har muligvis god samvittighed, fordi du slukkede lyset i “Earth Hour”, men det er der ikke den store grund til, sådan målt på resultater. Du har det måske på trods alligevel godt med det, og så fred med det. Men miljøet har du ikke gjort noget for.

4 thoughts on “Bare til oplysning

  1. Det giver jo sig selv, at det at slukke lyset i en time (!) er intet mere end symbolsk – hvilket kampagnen jo også lægger op til. Det er jo for at sende signaler og bla bla bla – lad os nu få USA, Kina og Japan ind i kampen. Jeg var på bar og bemærkede ikke så meget som en fis af Earth Hour…

  2. Sjovt nok skrev jeg det samme på min blog om morgen i lørdags, hvilket bevirkede, at jeg modtog en sur kommentar og tre mail fra folk, som mente, at jeg havde jord i hovedet, for det afgiver ikke CO2 at bruge stearinlys.

    Hvor er det dejligt, at du også godt tør at fortælle det. Tak for det. 🙂

Der er lukket for kommentarer.