Jeg har suget til mig


Cathrine og Solo Uno idag i det dejlige vejr

Jeg har haft en DEJLIG dag! Jeg har været i stalden for første gang i to uger, og jeg har nydt det til den store guldmedalje. Skønt var det at se Finish selvfølgelig, og han var også glad for at se mig, og selvfølgelig alle de andre også. Men dagens tophygge, var næsten efter stalden, hvor jeg kørte ned og besøgte Cat og Solo nede på banen. Jeg fik hjulpet Cat med at rykke man på ham – hun rykkede og jeg holdt “utysket”, og han blev så fin, så fin. Han er bare en pusling – og helt vildt kælen. En charmetrold.

Fulgte med Cat og Thomas ned på banen, hvor disse fotos er taget. Solos kan stå og kigge lige så fint på alle de andre – og han er trods alt kun en baby endnu. Men så dygtigt. Det er skønt at se. På det øverste foto står han og venter på Paramax, der skulle gå en galop og det var intet problem. Jeg har flere billeder, men lige nu får det være. Det har været en lang men dejlig dag, hvor jeg har suget heste, søde piger og sol til mig – SKØNT! Jeg tager et smut imorgen. Cat spurgte også om jeg virkelig kom allerede imorgen, og om jeg har savnet – og det har jeg!!! Meget! Så tak for en dejlig dag til alle tøser!

3 thoughts on “Jeg har suget til mig

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Cat og Clausen

Der er lukket for kommentarer.