I give you The Queen


Næste tur på banen, var for at se hende her bl.a. Good Girl sammen med Iben i en “spritzer”

Hun er i super humør og har det bare godt. Og spørg om vi er glade for det. Det er vi selvfølgelig. Senere fik hun lov at komme ud på folden, som jo er blevet reduceret ret meget i størrelse, men hestene kan da rulle sig og stå og nyde solen. Den mulighed fik hun også, og greb med kyshånd. Problemet var, at da hun skulle ind, havde hun ingen som helst lyst til det. Hun tog r…. på Gurli (ejer) og jeg, og ikke tale om, hun ville. Så gik Karsten (Gurli’s mand) ind og tog hende “bare sådan” – hm, Gurli og jeg var noget fornærmede 🙂

2 thoughts on “I give you The Queen

  1. Gurli – Hun får sine ideer, og det gør det jo sjovt, selvom jeg slog min arm 🙁 Det må være dejligt for dem at få alle de løse hår af. Finish nød det også her idag, da jeg gav ham en omgang. Vi har iøvrigt målt hende idag og hende og Finish er nøjagtigt lige høje 168 cm i stang. Vi ses imorgen.

  2. Ja, hun var godt nok streng – damen. Men efterfølgende svært medgørlig da jeg gnubbede flere håndfulde løse hår af hende.

Der er lukket for kommentarer.