Mille på dagens fødselar

Royal Award har fødselsdag idag, og han var en tur på banen sammen med Mille. Han var rigtig fin, og der var smil hos Mille, som er meget glad for ham den store dreng. Han bliver 3 år, og var iøvrigt også på fold senere, hvor jeg tog ham ud.

Lørdag er sådan en hyggelig dag, men nogengange også lidt stresset el. forvirret, fordi der er så mange mennesker. Både hestejere og ryttere. Således også idag, men det var rigtig hyggeligt også at få sludret lidt med hesteejerene og nogen af de piger man ikke ser så ofte.

Den røde blev selvfølgelig puslet og plejet, ligesom William og The Fudge også blev det. Alt i alt den dejlig dag igen. Jeg er lidt trært, men ikke mere, end det går. Imorgen skal jeg lige et smut derned, men mere om det imorgen. Nu skal jeg slappe af.

0

1 thought on “Mille på dagens fødselar

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Hestebid

Der er lukket for kommentarer.