Nicholas Cordrey på Banen for første gang


Nicholas Cordrey på Finish First på vej på banen for første gang siden sit uheld

Idag var en stor dag. Både for Nicholas Cordrey, som skulle på banen igen for første gang siden sit uheld og for os, som var benovede over valget af hest. Men ikke desto mindre, var det helt præcis sådan det var, at Finish skulle passe på Nicholas idag og det gjorde han til UG og kryds og slange og begge kom tilbage og var glade efter en god tur. Og så var vi jo alle glade. Med på turen var Iben og Neptune. Resten fotos ligger ovre hos Finish.

Efter turen derned, har jeg vasket op, og været i bad og fået lidt frokost. Også set en film og fået en lur på sofaen. Den kalder på mig igen. Så I må få noget om filmen på et senere tidspunkt, for den var supergod.

2 thoughts on “Nicholas Cordrey på Banen for første gang

  1. Suzanne – Tusind tak for de fine ord om min yndling. Han er utroligt rar og sød og meget smuk. Jeg lover dig, du ville elske ham, også selvom du er bange tror jeg. Desværre ikke helt rask, men tak for gode ønsker – det luner – meget 🙂

  2. Om jeg interesserer mig for heste eller ej… Jeg kan godt se at Finish er en flot hest… Og han har rare øjne… trods hesteangsten, får jeg faktisk helt lyst til at kæle med hans bløde mule 🙂

    Jeg håber at du er blevet rask, Deborah.

Der er lukket for kommentarer.