Forsøgsvis

Skal jeg prøve at vågne først og fremmest. Fuld dosis af smertestillende, er ikke godt for energien – slet ikke. Man er lettere dopet længe efter. Retteligt burde jeg tage en dosis mere nu, for ondt har jeg stadig ad hekkenfeldt til, men det går ikke, for så får jeg intet lavet. Så jeg må bide smerterne i mig lige foreløbig.

Jeg skal have gæster i Påsken, så det kan jo ikke nytte jeg intet har i huset. Så lige straks skal jeg ned og tage toget til Jægersborg Allé for at handle lidt ind. Det ville jeg normalt synes var hyggeligt, men med smerter er det ikke lige sagen. Men der er ikke noget at gøre. Afsted skal jeg.

Derudover trænger her for en rengøring og blomster skal også vandes, men det kan komme sådan lidt henad vejen. Der er stadig nogen dage og løbe på. Vi får se, hvordan det spænder af.