Kylling med ris og salat

Simpelt er godt. Og kylling med ris kan jo sådan set være mange ting. Idag var det sådan her:

Et halv majskylliingebryst (de var enorme) og salat med gul peber, 4 sorte oliven, 1 tsk. almindelig dressing, 1 spsk. Creme Fraiche 18%, agurk, et par friske basilikumblade og ris kogt i kyllingbouillon serveret til. Kyllingen var krydret med citronpeber, hakket hvidløg (pulver) og timian.

Det smagte strålende skal jeg hilse og sige. Det er også en ret, der jo er let rent pointsmæssigt at lave. Afhængig af mængderne af ris, kylling og dressing koster det såmænd ikke alverden. Reguler selv din portion, efter hvad du har af points.

Det var dejligt ovenpå en lang eftermidag med smerter på sofaen, men dog uden at tage smertestillende. Jeg var bombet nok af den mængde jeg tog igår, så jeg prøvede at undgå idag. Og har også indtil nu. Man skal så også passe på, man ikke får for ondt og spænder op, for så er man lige vidt.