En Påskehilsen – Tusind tak!

Jeg skulle afsted og købe de sidste ting idag. Det kom jeg også. Det går bedre med hoften idag, og med hjælp af piller, så går det. Da jeg kom slæbende hjem med alle mine poser, var der et brev i entreen til mig. Jeg kunne ikke regne ud, hvad det var før jeg så afsenderen. Jeg havde nævnt, jeg gerne ville ønske mig ovensiddende portræt af Finish, men at jeg fik det nu havde jeg ikke drømt om. I flot A4 størrelse ligger det nu på mit bord og venter på glas og ramme. Det var da bare en skøn hilsen at få. Jeg var helt rørt, dels over billedet, som jeg synes er så smukt, men også over tanken!

Tusind, tusind tak Christina for den smukke gave og for at du tænker på mig.

2 thoughts on “En Påskehilsen – Tusind tak!

  1. Pingback: Deborah's food and something

  2. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Flere indkøb

Der er lukket for kommentarer.