Flere indkøb

Da jeg havde smidt poserne første gang og var kommet mig over min gave, fik jeg lidt at spise og så skulle jeg afsted igen. Jeg skulle over og have en fødselsdagsgave til min nevø. Det er i alletiders boghandel og et sted, jeg har handlet hele mit liv. Jeg har således et godt forhold til indehaveren, som jeg havde fornøjelsen af at blive ekspederet af idag. Jeg kom også for at få bogen om Cupcakes. Den så jeg forleden, da jeg var forbi derovre, men da købte jeg den ikke. Det gjorde jeg så idag. Ligesom bogen af Barbara de Angelis, som jeg også lurede på. De var selvfølgelig på tilbud allesammen. 3 for 2’s pris. Jeg havde også været i Matas og på apoteket, derudover. Hos Matas fik jeg en Kvædecreme fra Dr. Hauschka og fine prøver på masker og håndcreme. Jeg har ellers haft bruge noget andet, men den er selvfølgelig udgået IGEN. De laver hele tiden om, så nu dropper jeg dem og går over til det andet. Basta. Som pigen i butikken sagde, hun kunne huske 3 gange, de har lavet emballager og hele dynen om. Hvorfor ændre bare for at ændre, når de havde nogen gode produkter. Nej jeg er træt af det. Jeg købte også “et påskeæg” til faderen – det er den lille pakke der ses på foto. Og jeg fik bestilt en ekstra fødselsdagsgave til min nevø. Nu tror jeg nok, jeg kan bekomme et bad og et hvil. Nedenfor bøgerne jeg købte.

Are you lonesome tonight? Mad for dig af Claus Schmith – Jeg har nået at kigge i denne og det er en hyggelig kogebog med lidt livshistorie også, den slags bøger jeg elsker. Jeg har iøvrigt købt den til faderen også i håb om, at han den vej rundt kunne interesserere sig lidt…..

Hvordan er jeg havnet i denne situation? af Barbara de Angelid

Sporløs af Jonas Langvad m.fl. – seks historier om at miste og finde (historier fra TV-programmet og en der aldrig har været offentliggjort) – denne meget apros pos min egen søgen. Sådanne historier synes jeg jo altid er interessante.

1 thought on “Flere indkøb

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.