Forår og summen på Galopbanen


De mange biler og mennesker, set nede fra banen. Desværre giver den nye walker genskin

Det var det mest fantastiske forårsvejr igår. Dog var det ret så koldt tidlig morgen på banen, når man ikke stod i stolen og stod stille. Det var vi flere til at bevidne. Men op ad dagen fik solen rigtig magt, og det var i mit hoved den rigtige første forårsdag. Med en uge til sæssonstart (imorgen godt nok, men stadig) og et så godt vejr mødte “tropperne” op i stor stil. Det var lige før, der var flere biler end på visse løbsdage. Men dejligt med en masse interesserede mennesker og masser af heste, der gik arbejde. Med sådant et vejr skal man være et skarn, hvis man ikke benytter sig af alt det skønne lys. Som det ses – det gjorde jeg også 😉 I de tilfælde, hvor jeg ikke har skrevet, hvem det er, er det fordi jeg ikke ved det. Gør du – så giv mig lige et hint. Altid rart at vide. Håber du nyder forårsstemningen fra banen ved at se fotos, og forhåbentlig har de givet dig lyst til at besøge banen, når den åbner den 18. har du ikke været der før. Udover de viste, var også Finish First og Royal Award en tur på banen. Dem kan du se her.


Nicholas Cordrey på Lunar Boss og Cathrine Weilby på Alfie


Cathrine Weilby på Escargot


Sara Slot på Runner Runner (Helle Christensen)


Cat på Escargot og Sara Slot på Runner Runner – de gik en galop sammen


Kim Andersen på Fly Society


Iben Hjorth Buskop på Good Girl


Mille Eisner på Amazing Award


Kim og “Flyveren” igen


“Trafikprop ligefrem – længst til venstre er det Nicolaj Stott forest, dernæst Iben og Good Girl og Mille og Amazing Award – til højre er det Maria Munck på Second To None og Amjad på Streckers Red Ale


Iben og Good Girl og Mille og Amazing Award


Mille Eisner på Amazing Award


Amjad på hvad jeg tror er Streckers Red Ale og Maria Munck på Second To None

4 thoughts on “Forår og summen på Galopbanen

 1. Malene – Tusind, tusind tak skal du have. Jeg har haft nogen fantastiske dage indtil nu, og det vil du også kunne se af bloggen, så snart jeg når igennem alle indlæggene. Vi har simpelthen NYDT det og haft det HELT VILDT rart. Mødte iøvrigt din far på banen imorges 🙂 Også RIGTIG god tur til jer til det Fynske.

  Jytte – Tusind tak, det glæder mig, at I nyder billederne. Dejligt for dig, at der er lidt mere at se på, med Marc og Tina der. Ja det er bestemt en god ting altid at have kameraet med. Man ved aldrig, hvad man falder over.

 2. ja, dejligt med billeder af hestene på Klampenborg. Kigger ofte forbi din blog for at se om der er hestebilleder ;o) Var selv på Royal Canin Arena i dag, der er jo noget mere “galop” at se på, efter at Marc og Tina er flyttet til Fyn. Det er super, syntes jeg. Har også altid cameraet med.

 3. Pause fra rengøringen og tid til at se billeder 🙂
  Kan desværre ikke hjælpe dig med hestenavne denne gang.
  Dejligt med lidt stemningsbilleder fra banen af!
  Rigtig god påske til dig, Deborah! Håber du får nogle helt fantastiske vennindedage og rigtig god tur op til de små føl 🙂
  Det må jeg høre nærmere om i næse uge.

  De bedste hilsner herfra 🙂

Der er lukket for kommentarer.