Forårsfødselsdage

Jeg skal til fødselsdag idag eller rettere her iaften. Det er søster og den yngste nevø, der fylder år. Der er nogen stykker her i foråret med de to og min far lige for lidt siden. Førhen var det så mor i juni og min svoger og jeg i august. Helt “udenfor” er ældste nevø med føs’dag i januar.

Jeg har som det ses fået smidt nogen forårsfotos ud på bloggen og griflet lidt der. Derudover har jeg nusset rundt her og bl.a. lige fået pakket gaverne ind. Nu må jeg hellere lige få vandet blomster og lidt, så her er klar til indryk imorgen og så skal jeg da iøvrigt have et bad og klædes om, inden jeg skal afsted. Så resten af fotos fra igår får vente. Til hvornår ved jeg ikke, for jeg nu kommer jeg til at leve livet udenfor nettet i de næste dage. Håber solen er med jer, hvor end I er 🙂