Jagten på kærligheden

Var hvad jeg mistænker de her to små egern i at have gang i. Jeg mødte dem igår på min vej hjem fra Galopbanen. De drønede rundt om den her træstamme i et ret så hæsblæsende tempo, og det var mere held end forstand, at det lykkedes mig at fotograferer, når jeg ikke kan tage kontinuerlige fotos(igen – jeg GLÆÆÆDER mig usigeligt til nyt kamera). Det varede lidt inden de opdagede mig og så sad de stille lidt, inden de smuttede videre over i nogen stedsegrønne buske.

Dette fik mig til efterfølgende til at tænke på, hvor meget moderne mennesker går glip af, når de fælder alle træer og buske i deres haver. Ikke nok med, at de ikke giver dyrelivet muligheder og steder at være, de snyder også sig selv for det dejlige syn, der mødte mig. Synd for dem og dyrene – tænk over det, hvis du har en have. Stedsegrønne buske og træer kræver ikke ret meget af dig!

0

7 thoughts on “Jagten på kærligheden

 1. Catarina – Hvad var det med at være positiv 😉 Jeg har ringet og spurgt, hvad jeg havde, så jeg går ud fra, at dem der sidder deroppe er rigtigt informeret! Men jo jeg læste på et tidspunkt, men har intet hørt om, der var nogen restriktioner på den vej rundt. Det var jo også under specielle forhold jeg læste.

 2. Catarina – Det med det nye kamera er “i støbeskeen”. Nu er jeg da nået så langt, at jeg ved, hvad jeg vil have. Om ikke før, så ihvertfald juni, hvor vi kan få de der SP-penge udbetalt. Jeg har prøvet sportfunktionen på banen, og der fungerer den ikke ret godt for mig. Men det kan være, jeg skal give den en chance i andre sammenhænge.

  Jens – Ja jeg synes også, jeg var heldig. De var SÃ… søde og som du siger de har dælme drøn på 😉

 3. Bare lige sådan et lille forsigtigt PS og ikke for at spolerer glæden.

  Men de der SP penge, har man kun sparet op, hvis man har arbejdet fra 1998 og de der fire til fem år frem. Læste du ikke på det tidspunkt?

 4. Hvor er du heldig. Det er et rigtig godt billede. Når jeg går tur i Utterslev mose, har jeg tit set hvordan de drøner rundt på den måde, men jeg har opgivet at fotografere dem. De er har virkelig fart på. 😀

 5. Aii hvor fedt, hvornår får du det nye. Jeg vidste slet ikke at der var et på vej til dig. 🙂

  Men ellers et flot billede – du kunne have taget det med sport funktionen og da kameraet skriver til ret hurtigt til kort, hvis du altså har et kort der kan klare det, så er jeg ret sikker på du kunne have taget et tydeligt billede. Jeg brugte selv sport funktionen når jeg var ude og tage af fodboldkampe. 🙂

Der er lukket for kommentarer.