Næsten ingen ende på dem

De gode, varme og dejlige oplevelser her i Påsken. Det er imponerende, hvad vi har kunnet proppe ind på de to dage, men intenst og super, super dejligt har det været. Selvfølgelig veldokumenteret med fotos og alting. Jeg skal også nok fortælle, sådan lidt henad vejen, for der er en del. Så tålmodighed, så kommer det hele. Jeg starter sådan fra en ende af, der er ikke ret meget andet at gøre. Lidt nu og så lidt mere imorgen o.s.v., for jeg trænger for et bad og en slapper – jeg er dælme træt nu, men på en god måde. Vi har begge nydt helt utroligt, og har nu vedtaget at dette Påskevisit skal være fast tradition.

Iøvrigt er Påskeæggene i midten de tre store, jeg købte i år. Lagt sammen med et par af de små fra sidste år, pynter de helt gevaldigt i den gamle muselmalede skål.