Påskelørdag – Den bedste middag i lange tider – Fortunen

Jeg havde bestilt bord til os på Hotel – og restaurant Fortunen, og vi drog afsted så vi var der kl. 19. Faktisk havde vi begge fået opfordring til at deltage i en gruppe på Facebook vedrørende restauranten. Men da vi ikke havde prøvet, var det jo ikke aktuelt. Men det har vi nu og kan med SINDSRO OG ENTUSIASME melde os i gruppen, der hedder “Os der elsker at spise på Fortunen“. Det er uden tvivl den bedste middag vi længe har fået. At vi så også fik ekstra hyggelig betjening og en god sludder med tjeneren som vi kendte (viste det sig), var jo bare et plus. Vores menu var en, der var lige der, men jeg er sikker på, at du vil få dejlig mad, uanset. Det var bare lækkert.


Hjemmerøget laks, der smeltede på tungen


Kalvefilet med grønsager og kartoffelkroketter og sauce


Den lækre dessert, jeg bedst kan beskrive som en islagkage


Fortunen, som vi forlod den lørdag aften efter det udsøgte måltid