Påskelørdag – Ryvangskvarteret

Efter den dejlige tur i Forstbotanisk have, tog vi videre ind mod Hellerup. Synes Birgitte skulle se Ryvangskvarteret, og derefter Hellerup Havnefront, som jeg også har vist her før. Vi kom til at tale om Grevinde Alexandras hus, og da det ligger dernede, så var det nærliggende at køre forbi, hvilket vi gjorde, og dennegang blev det fotograferet. Også af den grund, at det nu kan ses, når der ikke er blade på træerne. Smuk villa er det helt bestemt. Vi så mange andre dejlige villaer, og der blev spekuleret i mangt og meget, mens vi gik rundt der. Men vigtigst så hyggede vi os helt vildt meget.


Grevinde Alexandra og Martin Jørgensens villa, som ved dette besøg blev fotograferet


Huset er til salg hos Dansk Boligformidling, hvis du har lyst til at se mere


Husker du huset på Rosbækvej? Det er nu blevet sat i stand, eller skal vi sige genopbygget. Hvad det har kostet tør jeg ikke spå om, men biliigt har det ikke været. Jeg havde ikke pudset huset hvidt, men sådan er der så meget


Willumsens villa så vi også

0